Vogel's videowall pop-out beugels

Woensdag 17 november 2021
Met de nieuwe videowall pop-out beugels van Vogel’s worden LCD videowalls nog sneller en eenvoudiger geïnstalleerd in staande of liggende positie. De Vogel’s PFW 6706 is geschikt voor displays van 40 tot 65 inch met een gewicht tot 45 kg. De pop-out beugel kan rechtstreeks op de wand worden bevestigd en biedt ook een oplossing voor videowall montage op hobbelige, oneffen muren en stud wanden. De beugel is tevens compatibel met het modulaire Vogel’s Connect-it montagesysteem. Hiermee worden gemakkelijk videowall oplossingen van vloer tot plafond, vloer tot wand of vast aan de vloer gecreëerd. Deze bevestigingsoplossing is daarmee ideaal voor ingebouwde videowall installaties.

Dankzij het pop-out mechanisme met enkelvoudige vergrendeling blijft het scherm altijd waterpas hangen en is onderhoud snel en eenvoudig. De 3D verstelbare display interface strips zorgen ervoor dat de videowall displays perfect zijn uitgelijnd. De pop-out beugels van Vogel’s zijn TÜV5 gecertificeerd voor maximale veiligheid. 

Klik hier voor meer informatie over de nieuwe pop-out beugel en kits.

Vogel’s videowall pop-out kits
Voor het gemak heeft Vogel’s twee videowall pop-out kits samengesteld. Deze kits bestaan uit de PFW 6706 Videowall pop-out beugel en een set van 3D verstelbare display interface strips.

PPM6704 Videowall pop-out beugel landscape
PPM6708 Videowall pop-out beugel portrait

Belangrijkste kenmerken videowall pop-out beugels:

- Compatibel met Vogel's Connect-it
- Altijd snel en gemakkelijk toegang voor onderhoud
- Pop-out mechanisme met enkelvoudige vergrendeling zorgt altijd voor een waterpas 
  pop-in/pop-out displaypositie
- Perfect voor verzonken en ingebouwde videowall installaties 
- TÜV5-gecertificeerd voor extra veiligheid
- Ontworpen voor LCD displays van 40 tot 65 inch
- Horizontale of verticale montage
- VESA 200x200 tot 600x800

vogels.com/professional