XLR zet in op Nederlandse pro audio markt

Woensdag 25 november 2020
XLR, gevestigd in Brussel, heeft meer dan 30 jaar ervaring als distributeur in de audiovisuele markt. Met exclusieve merken voor België en Luxemburg is het bedrijf een belangrijke partner voor onze sector. Met 12 werknemers en een eigen hersteldienst doet XLR er alles aan om haar partners te ondersteunen. Het is nu tijd voor XLR om uit te breiden en ook de Nederlandse audiovisuele sector te voorzien van haar producten en service.

Met ingang van 1 december 2020 zal Martin Van Kouwen het team versterken als Sales Manager voor Nederland. Hij wordt verantwoordelijk voor de verkoop en ondersteuning van de merkenportfolio die XLR vertegenwoordigt in Nederland. Martin is reeds 25 jaar actief in professionele audio. Martin: “De uitdaging om de activiteiten van XLR uit te breiden in de Nederlandse markt is mij op het lijf geschreven. Het merkenportfolio laat zich toe om voor elk audiovisueel project een passende oplossing voor te stellen. Ik kijk ernaar uit om mijn klanten te adviseren en het hoog technische niveau van het XLR team voor te stellen."

Jan de Brucker & Louis Lukusa, Managers van XLR Benelux: “Wij zijn blij dat XLR, met de komst van Martin, wordt uitgebreid naar de Nederlandse markt. Het XLR team zal hierdoor worden versterkt in de Benelux. Zijn technische en verkoop competenties sluiten perfect aan bij de rest van ons team en spelen in op de verwachtingen van de Nederlandse markt. Wij kijken uit naar deze succesvolle uitbreiding.”