Arf & Yes: spektakel voor Warhaus met Maverick MK2 Wash

Weinig muzikanten kunnen zeggen dat ze de creatieve output van Belgische Maarten Devoldere hebben. Wanneer hij niet op het podium of in de studio staat met zijn awardwinnende groep Baltazar, verlegt hij muzikale grenzen als singer songwriter met zijn eigen soloproject Warhaus. Om de release van Warhaus’ tweede CD te vieren, vroeg Devoldere de Belgische designspecialisten Arf & Yes om een minimale en toch krachtige podium setup te ontwerpen voor hun Europese tour. Centraal in het design van Arf & Yes stonden 6 Maverick MK2 Wash armaturen van CHAUVET Professional die gebruikt werden om de centrale, op maat gemaakte, piramidemuur te belichten.

De piramidemuur is een uniek element dat in het oog springt op het podium. De levendige kleuren en krachtige wash effecten van de Maverick MK2 Wash armaturen, in combinatie met 12 40W Osram RGBW LEDs, geven de structuur een aantrekkelijke gloed. “De Mavericks waren essentieel om de piramidemuur tot leven te brengen,” zei Jonas Weys van Arf & Yes. “We positioneerden 3 armaturen aan elke kant van het podium om een kader van levendige, krachtige en gesatureerde kleureffecten te creëren.”

Naast Weyn’s kleurenpalet, zorgde hun 7°-49° zoom range ervoor dat de Mavericks een etherisch gevoel van diepte en perspectief konden creëren. “We wisten dat de Maverick MK2 Wash verschilende looks kon creëren, dankzij zijn uitstekende zoom en vlakke output,” vervolgde Weyn. “Door te spelen met de zoommogelijkheden konden we moeiteloos intense kleuren over de volledige lengte en breedte van de piramidemuur laten schijnen, en zo diepte en de illusie van beweging creëren.”

Dankzij de keuze van Arf & Yes’ om de Maverick MK2 Wash te gebruiken, creërden ze een visueel spektakel dat net zo veelzijdig en uniek als de muziek van Warhaus is. “De intense kleuren, output en zoom zorgen ervoor dat de Maverick eruit springt als een veelzijdig en toegewijd wash armatuur,” concludeerde Weyn. “En het eindresultaat voor Warhaus was fantastisch.”

www.chauvetprofessional.eu
 

Tue, 03-April-2018 13:57