Fairlight exclusief distributeur van Sound Projects!

Vanaf heden verzorgt Fairlight de exclusieve distributie en customer support van Sound Projects in Nederland, België en Luxemburg.
Het assortiment van Sound Projects bestaat uit hoogwaardige luidsprekersystemen van Nederlandse bodem, waaronder fullrange speakers, monitors en subwoofers. "We zijn blij om een gerenommeerd merk als Sound Projects toe te voegen aan ons productengamma. De producten zijn van hoge kwaliteit en bovendien van eigen bodem", aldus Michel Arntz, directeur van Fairlight.  "We zijn er van overtuigd dat we de bestaande loyale gebruikersgroep flink kunnen uitbreiden."

Jan Slooter, oprichter, ontwerper en CEO van Sound Projects bevestigt: "Al dertig jaar ligt de focus bij Sound Projects vooral op het optimaliseren van de praktische toepassing en de audiokwaliteit van onze producten. Zowel de slagkracht als de capaciteiten van Fairlight als distributeur voor onze producten is een enorme verbetering. Hierdoor kunnen we ons nu volledig focussen op de kwaliteit van onze producten. We zijn ervan overtuigd dat dit voor alle belanghebbenden een groot voordeel zal zijn. Het feit dat Fairlight in de loop der jaren een reputatie heeft opgebouwd als een betrouwbare, solide zakenpartner, zal de positie van Sound Projects in de markt versterken en back-up voor onze klanten in de Benelux verbeteren.”

Thu, 01-February-2018 11:53