Imagine People videopartner van Nuon Solar Team

Imagine People is met het Nuon Solar Team meegereisd naar Australië en Zuid-Afrika. Dit jaar slaan het Nuon Solar team en Imagine People opnieuw de handen ineen met een nieuw videopartnership. “Het Nuon Solar Team is enthousiast om Imagine People weer als videopartner te mogen benoemen. Ze gaan met ons mee naar Zuid-Afrika en helpen ons in 2018 met professionele videocontent. Naast storytelling zorgt Imagine People als videopartner ook voor advies en inspiratie zoals een vlogworkshop”, aldus Luka Jakšic van het Nuon Solar Team. 

In september zal Imagine People de Sasol Solar Challenge 2018 in Zuid-Afrika vastleggen. In de Sasol Solar Challenge nemen twintig zonneauto’s het tegen elkaar op in een race die loopt van Pretoria naar de finish in Kaapstad. De uitdaging is om zoveel mogelijk kilometers te maken. De auto (Nuna) legt meer dan 4.500 kilometer af, helemaal op de kracht van de zon.

Imagine People gaat met een crew van drie man mee naar Zuid-Afrika om de Sasol Solar Challenge vast te leggen. Naast reguliere verslaglegging focust Imagine People zich dit jaar op social videocontent, vlogs, live streams en 360 graden video’s.
 

Tue, 24-April-2018 11:25