Live Event DI-RECT: Rolling with the Punches

Amptec nodigt je graag uit om een middag mee te kijken bij David Hol en Ry van der Meer. Deze heren zijn bij DI-RECT verantwoordelijk voor de sound in de zaal en op het podium. Voor DI-RECT’s "Rolling With The Punches" Tour zijn David en Ry de uitdaging aangegaan om hun sound opnieuw te ontdekken én te vinden op AVID S6L mixers.

Tijdens deze middag delen David en Ry hun opgedane ervaringen. Als onderwerpen hebben we het natuurlijk over maken en bewaken van sound maar ook Workflows en Events bedenken en programmeren op de S6L komen aan bod.

Dit Live Event vindt plaats op donderdag 24 mei in het Paard van Troje te Den Haag.
Vanaf 12:30 ben je welkom voor een snel broodje en koffie; om 13:00 beginnen we met een korte introductie van de AVID S6L en uitleg van het systeem waarmee DI-RECT op tour is.

Product Specialist Sjoerd Terpstra zal de intro verzorgen en jullie daarna snel overgeven aan David en Ry om vervolgens samen met hun de diepte in te duiken van het mixen van DI-RECT.

Rond 16:00 sluiten we af en maken we plaats voor de soundcheck van DI-RECT en kunnen we beneden in de foyer een drankje doen.

Kosten
Gratis

Aantal deelnemers
Maximaal 40

Wanneer
Donderdag 24 mei 2018
Van 12.30 tot 16.30

Waar
Paard van Troje
Prinsengracht 12
2512 GA
Den Haag

Inschrijven
Stuur een mailtje naar education@amptec.be om je deelname te bevestigen.
 

Fri, 11-May-2018 11:36