Remco van Kuilenburg nieuwe salesmanager D&MS

System integrator Digital & Media Solutions (D&MS) heeft Remco van Kuilenburg (43) per 1 februari aangesteld als Sales Manager voor de broadcast- en mediamarkt. Van Kuilenburg zal zich voornamelijk gaan richten op de Nederlandse markt en zal deel uitmaken van het Management Team van D&MS. Met Remco van Kuilenburg haalt D&MS een zeer ervaren Sales Manager in huis met meer dan tien jaar ervaring in de internationale broadcast- en media-industrie. Eerder werkte hij onder meer voor ChyronHego, Sennheiser en DutchView (thans NEP).

“Remco is met al zijn ervaring de ideale man om onze klanten bij te staan bij de transitie die momenteel gaande is richting IP-technologie en 4K/UHD”, zegt CEO van D&MS Jan Derksen: “Nu de industrie volop overgaat naar IP en op software gebaseerde oplossingen, hebben klanten behoefte aan een gesprekspartner met de expertise, kennis van de markt én goed werkende oplossingen, met Remco hebben we deze specialist in huis."

Remco van Kuilenburg staat te popelen om van start te gaan: "Ik ken D&MS al vele jaren als een erkende en betrouwbare partner voor veel organisaties, broadcasters en facilitaire bedrijven in Nederland en België. Ik kan klanten nu een volledig pakket van innovatieve, toekomstbestendige maar robuuste oplossingen aanbieden, onafhankelijk van een leverancier.”

D&MS constateert een omschakeling naar volledig software based audio en video processing op native IP-basis. Deze ontwikkeling gaat tevens gepaard met een opvallend snelle transitie naar 4K/UHD en HDR (High Dynamic Range) op het gebied van video. Jan Derksen: “Het wordt voor klanten steeds lastiger om door de bomen het bos te zien, met de komst van Remco is ons salesteam in staat om onze klanten optimaal te adviseren over de snelle veranderingen in de martkt."Thu, 01-February-2018 11:17