Vidiled neemt Visueel Entertainment over

Vidiled uit Kaatsheuvel heeft met ingang van 1 juni alle activiteiten van Visueel Entertainment overgenomen. Visueel Entertainment is de specialist op het gebied van meercameraregistraties. Vidiled is al ruim tien jaar producent, leverancier en verhuurder van LED-scherm oplossingen. De overname van het bedrijf uit Elst past in de groeistrategie van Vidiled. Met deze overname bouwt Vidiled haar positie in de branche verder uit.


Freek Luijben en Toni Smits, beide directeuren van Vidiled, zijn blij met de overname: "Visueel Entertainment is een zeer sterke partij met een stabiel marktaandeel. Deze overname is een logische stap, versterkt de marktpositie en verbreedt het aanbod van Vidiled Dit biedt ons de kans om te profiteren van de binnen Visueel Entertainment aanwezig technische en functionele kennis. Alle materialen en kennis binnen Visueel Entertainment integreert uitstekend in ons eigen assortiment."

Richard Stokkink, directeur van Visueel Entertainment: "Voor mij persoonlijk is het belangrijk om te wetendat de klanten in goede handen zijn. Daarnaast treed ik in dienst bij Vidiled om de heldere en krachtige visie te versterken. Vidiled heeft haar positie op de markt inmiddels meer dan bewezen, is commercieel sterk en heeft veel productkennis in huis. Daarnaast beschikt Vidiled over een uitgebreid productportfolio, mede opgebouwd door de focus op innovatie. De klanten van Vidiled en Visueel Entertainment profiteren dus direct van deze overname, de hoge mate van kennis, sterke reputatie en de kijk op nieuwe product-markt-combinaties."

Meer informatie: www.vidiled.nl

Wed, 06-June-2018 09:53