Audisi ONE in nieuwe radiostudio Armin van Buuren

Vrijdag 10 februari 2017
De GML-Browser uit het Audisi ONE-pakket is een belangrijk onderdeel van de nieuwe studio van Armin van Buuren. Deze werd vorige week donderdag in gebruik genomen. Armin gebruikt GML-Browser voor playout van alle audio- en beeld-vormgeving in zijn radioshow 'A State Of Trance'. De opening van de studio viel samen met de 800e uitzending, die wereldwijd live kon worden gevolgd via YouTube en Facebook.


Visual radio
Speciaal voor Armins nieuwe studio is de visual radio aansturing vernieuwd en uitgebreid. Nieuwe functies van het Audisi ONE platform laten de videoswitcher beter schakelen en sturen PTZ-camera’s aan, zodat presets automatisch worden geladen en gewisseld. 

Alles over IP
De GML cartplayers zijn volledig via netwerk gekoppeld aan de DHD Series 52 mengtafel, zodat knopstart en tallies makkelijk te configureren zijn en altijd werken. Audio komt via Dante over IP binnen op DHD. De configuratie van DHD in combinatie met ONE en visual radio is ook gebouwd door Audisi. Armin is al geruime tijd fan van de software van Audisi. Logisch dat direct bij het technisch ontwerp van zijn nieuwe multimediastudio voor Audisi ONE werd gekozen.

Meer informatie via: 036 369 0000 of mail naar sales@audisi.nl

Foto: Floris Heuer