Johan Lieffers general manager Datavideo

Dinsdag 11 juli 2017
Johan Lieffers is afgelopen maand aangesteld als General Manager van Datavideo Technologies Europe BV. Johan zal de taken overnemen van Rob op de Beek. Als General Manager wordt Johan verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf alsmede alle commerciële activiteiten. De vestiging in Nederland is onder leiding van Rob op de Beek uitgegroeid tot het hoofdkantoor van de EMEA regio, vanwaar 52 landen worden aangestuurd.

Datavideo is fabrikant van kosteneffectieve AV oplossingen voor Broadcast, Corporate en Educatieve markten. Rob op de Beek zal zich komende tijd bezig gaan houden met interne ontwikkelingen binnen de internationale organisatie.
Johan Lieffers is een professional met zeer veel ervaring in de AV en Broadcast industrie. Hij is begonnen bij MCM Video om zijn carrière te vervolgen bij Gerrit de Jonge Multimedia en Broadcast Technical Projects (BTP). Hierna is hij aangesteld bij Axon Digital Design als regionaal verkoopdirecteur Noord- en Zuid-Amerika. In 2015 is hij gestart bij Datavideo als internationaal verkoopdirecteur.

“Met genoegen kondig ik Johan Lieffers aan als mijn opvolger”, zegt Rob op de Beek. “Johan heeft de juiste visie om Datavideo in de toekomst nog beter te positioneren binnen de audiovisuele branche.” Met de aanstelling van Johan Lieffers als General Manager verwacht Datavideo Technologies Europe nog beter invulling te kunnen geven aan haar positie binnen de audiovisuele branche. Datavideo kiest hiermee duidelijk voor het voortzetten van de groei van het bedrijf.