Marc van der Wel weg bij Ampco Flashlight en XLNT CyberMotion

Donderdag 22 september 2016
<div style="margin-left: 0cm; margin-right: 0cm;">Marc van der Wel, Director of Business Development van de Ampco Flashlight Group en Director of Sales & Marketing voor XLNT CyberMotion heeft aangekondigd de beide bedrijven per 1 oktober te gaan verlaten om in dienst te treden bij NEP The Netherlands als Director of Sales.



"We zijn bedroefd door Marc's vertrek, maar wensen hem het allerbeste met deze nieuwe stap in zijn carrière" , aldus Dick van Berkum, CEO van de Ampco Flashlight Group. "Marc heeft met veel energie meegewerkt aan de ontwikkeling van onze bedrijven in rental, sales en technology tot belangrijke leveranciers aan touring-, theater-, omroep- en eventproducties. Het is een eer met een dergelijke pionier van onze industrie te hebben gewerkt. Ik wens hem het allerbeste en kijk uit naar een mooie samenwerking in de toekomst".

Sinds zijn aantreden bij Ampco in 1990 en Flashlight in 1999 heeft van der Wel een belangrijke rol gespeeld bij de opbouw van de  Ampco Flashlight Group tot de belangrijke speler die het nu is.

"Ik verlaat de Ampco – Flashlight familie met gemengde gevoelens" aldus van der Wel. "Toch is dit het moment voor een nieuw hoofdstuk in mijn professionele carrière. Ik ben enorm trots op de prestaties van Ampco Flashlight en XLNT CyberMotion in de voorbije jaren en heb veel vertrouwen in het team, zodat de service op hoog niveau blijft en de ontwikkeling van prachtige nieuwe producten doorgaat".