Met korting naar het Mediapark Jaarcongres!

Dinsdag 26 mei 2015
<p>Een ticket voor het MPJC kost €275,-, maar via AV & Entertainment Magazine profiteer je van een mooie aanbieding. Gebruik bij je inschrijving vipcode X049A 6A05 3F07 ECF5 en je betaalt slechts €225,-. Inschrijven doe je hier: http://www.mediaparkjaarcongres.nl/inschrijven-2/ 

Op het congres kun je heel wat verwachten. 
De mediawereld verandert in rap tempo. Met nieuwsgierigheid wordt er tijdens het programma van het Mediapark Jaarcongres naar nieuwe devices, nieuwe experiences en nieuwe spelers gekeken. Een van de grote onderwerpen is Virtual Reality. Gaat virtual reality verder met zijn opmars de wereld te veroveren? Hoe kun je met VR media-ervaringen zo dicht mogelijk bij de consument brengen? En hoe creëer je met schermen een totaalomgeving die kijkers versteld doet staan?

Geert Jan Bogaerts (VPRO Digitaal) neemt je mee naar de wereld van Virtual Reality (VR). In het Medialab in Eindhoven doet VPRO onderzoek naar immersiveness: manieren om media-ervaringen zo dicht mogelijk bij de consument te brengen, bijvoorbeeld met VR. Geert Jan demonstreert de uitkomsten hiervan op MPJC: wat zijn volgens hem de mogelijkheden van VR voor media formats?

Veejay Michelle van Mil is een master in het creëren van ervaringen via grote schermen. Met passie laat ze de visuals tijdens events van het scherm af spatten. Inmiddels heeft ze ruime ervaring met grote producties in Europa. Imagineering is een nieuw beroep geworden – wat kan de media industrie daarvan leren? Op MPJC praat ze je bij én laat ze bovendien haar werk zien. Kom donderdag 18 juni naar MPJC en laat je inspireren door deze en vele andere topsprekers. Want naast VR en immersiveness komen ook online video, nieuwe verdienmodellen en de succesverhalen van Nederlandse pioniers aan bod. Innovatie & Inspiratie gegarandeerd!
www.mediaparkjaarcongres.nl