Nederlands bedrijfsleven ontdekt wereldproduct van eigen bodem

Donderdag 6 november 2014
De PresTop Group geeft de Nederlandse ondernemer nu exclusief de gelegenheid haar innovatieve producten van wereldfaam van dichtbij te bekijken. Tijdens de Interactive Experience Days op 11 t/m 13 november, 9 t/m 11 december en 20 t/m 21 januari presenteren zij de nieuwste touchscreen apparatuur, software en diensten in hun Experience Centre aan de Dintel 31 te Best. Steeds meer Nederlandse bedrijven voelen de noodzaak om in te spelen op de trend dat alles om ons heen interactief wordt. Zij zoeken naar interactieve toepassingen om hun producten en/of diensten op speelse wijze te introduceren aan hun klanten of bezoekers. Dat een onderneming binnen de eigen landsgrenzen hierin kan voorzien blijkt vaak een aangename verrassing. 
 
De rest van de wereld weet het echter al jaren;  PresTop is dé specialist als het gaat om interactieve totaaloplossingen. Al meer dan 24 jaar combineren zij techniek, innovatie en design als geen ander waardoor zij een ijzersterke positie hebben weten te veroveren op de buitenlandse markt. Ze ontwikkelen software, waaronder de internationaal bekende Omnitapps, en ontwerpen de nieuwste touchscreens, touchtafels en informatiezuilen. Lokale bedrijven nemen de productie voor rekening, waarna de interactieve toepassingen door het PresTop team worden geassembleerd en geïnstalleerd bij de opdrachtgever. 
 
De PresTop Group geeft de Nederlandse ondernemer een exclusief kijkje in de keuken tijdens de Interactive Experience Days. Op 11 t/m 13 november, 9 t/m 11 december en 20 t/m 22 januari pakken zij extra uit in hun bedrijfspand te Best. Tijdens deze dagen tonen zij innovatieve toepassingen zoals recent geleverd aan o.a. Royal Canin, het Watersnoodmuseum, Lenovo en diverse andere relaties. Daarnaast worden de nieuwste touchscreens, touchtafels en informatiezuilen gepresenteerd en de laatste software releases geïntroduceerd. 
 
Meld u nu gratis aan en beleef de kracht van interactie: http://prestop.nl/contact/