Nico Koets versterkt team B-Tech AV Mounts

B-Tech AV Mounts heeft zijn groeiende Europese verkoopteam verder versterkt met de benoeming van Nico Koets. Hij zal merk- en productbewustheid gaan uitbouwen en de verkoop doen stijgen in de Benelux -  historisch gezien sterke markt voor B-Tech maar, ook een die een uitstekend groeipotentieel vertoont.Koets is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe bedrijven en brengt aanzienlijke pro AV-ervaring en kennis naar de Europese activiteiten van B-Tech, omdat hij al vele jaren in de branche heeft gewerkt. Gedurende zijn carrière werkte hij onder andere binnen verschillende verkoopkanalen van Imago & Comm-Tec, waarbij hij verantwoordelijk was voor merken als Brightsign, Middle Atlantic, Chief & SMS.

Voor B-Tech AV Mounts gaat Koets de hele Benelux-regio bestrijken. B-Tech biedt daarbij volledige verkoopondersteuning vanuit haar operationele centrum in het Belgische Zaventem, waar middels een magazijn, een logistiek team en een showroom geheeld West-Europa bediend wordt. 

Centraal in Nederland gevestigd en rapporterend aan de internationale verkoopmanager Jon Alway, zegt Koets dol op zijn nieuwe uitdaging te zijn: "B-Tech is een gerespecteerd merk dat ik heb bewonderd en de groei van B-Tech in de afgelopen paar jaar is heel spannend om te zien. De voortdurende ontwikkelingen op het gebied van digital signage vragen om flexibele en betrouwbare oplossingen voor montage en B-Tech biedt een van de meest complete oplossingen. Ik ben er dan ook trots op om nu, zo snel na hun verdiende onderscheiding als fabrikant van het jaar, deel uit te gaan maken van de voortdurende groei van dit bedrijf." 

Nico Koets zal ook deel uitmaken van het internationale team van B-Tech op ISE (stand 5-R50): "Ik kijk ernaar uit om onze Benelux-klanten te ontmoeten tijdens ISEom toekomstige kansen te bespreken en om het nieuwste B-Tech-product te presenteren.”
 

Mon, 05-February-2018 14:11