Nieuw depot Bredenoord voor Noord-Nederland

Dinsdag 14 juni 2016
Noodstroomleverancier Bredenoord opent een nieuwe locatie in Zuidbroek, vlak bij Groningen. Daarmee kunnen klanten in het noorden van Nederland nog sneller bediend worden. Ook is het mogelijk zelf materialen af te halen. De locatie is gevestigd bij partner Buitenkamp Pompen en opent officieel op 30 september aanstaande. Op de Eemsdelta Expo op 15 en 16 juni in Appingedam kunnen klanten alvast kennismaken met areamanager Ton Verbeek.

Bredenoord heeft een verhuurvloot van meer dan 2000 aggregaten van 15 kVA tot 2000 kVA, die voor allerlei markten ingezet worden. Daarbij ook specifiek voor marine en offshore-gebruik gecertificeerde aggregaten. Het Apeldoornse bedrijf loopt voorop met duurzame mobiele stroomoplossingen, zoals het hybride aggregaat ESaver en de Mobile Solar Plant, een slimme installatie op zonne-energie. Met deze oplossingen zijn grote besparingen in brandstof en CO2-uitstoot te behalen. In Zuidbroek komt een selectie van machines en toebehoren te staan. Jeroen Dekker, manager Rental Divisie : “Onze klanten in het noorden hebben behoefte aan een bekende en betrouwbare mobieleenergieleverancier die flexibel en snel kan inspringen op een vraag. Met deze nieuwe locatie kunnen we nog sneller reageren."

Samenwerking
Buitenkamp Bredenoord en Buitenkamp Pompverhuur werken al geruime tijd samen. Buitenkamp als specialist in pompen en Bredenoord in mobiele energievoorziening hebben dezelfde visie en werkwijze: 24/7 service, focus op betrouwbaarheid en snelle en flexibele levering. Door de samenwerking verbeteren beide bedrijven hun dienstverlening nog verder. De samenwerking wordt met een officiële opening op 30 september extra bekrachtigd.