Nieuw op de Nederlandse markt: Bridge Series

Vrijdag 24 juni 2016
Output Professional Audio, Video & Lighting is vanaf heden de exclusieve distributeur van de Bridge Series, ontwikkeld door Digital Forecast. Digital Forecast verovert de Audiovisuele- en Broadcast industrie met hun producten en oplossingen voor digitale HD video processing. ‘’In deze opzet is dit merk zeker geslaagd, gezien de hoogwaardige producten die zij nu op de markt brengen tegen zeer concurrerende prijzen’’ aldus Hans van den Bergh, directeur Output B.V.

Producten vanuit de Bridge productlijn, zoals de Premium, Micro en MINI type converters, maar ook de routing switchers vertonen een hoogwaardige kwaliteit en zijn na uitgebreide testen zeer betrouwbaar gebleken. Ook voor video over lange afstanden heeft Bridge een passende oplossing. Daarnaast biedt Bridge all-in one oplossingen zoals de Bridge X NEO. Dit product bestaat uit een draagbare monitor waarmee SDI (SD/HD/3G) en HDMI (SD/HD/Full HD) wordt ondersteund. De Bridge NEO is geschikt voor up-, down en cross converting en bevat daarnaast een in- en output kanaal voor zowel SDI als HDMI.

Distributeur Output B.V. is erg enthousiast over de productlijn van Bridge. Het team van Output staat klaar voor iedereen die graag meer zou willen weten over deze producten.

Output Professional Audio, Video & Lighting
De Meerheuvel 10
5221 EA 's-Hertogenbosch
Tel: (073) 639 26 00
info@outputnl.com