Nieuws en netwerken bij Controllux Lounge

Controllux Lounge is een nieuw netwerk- en demonstratie-event. Na de succesvolle Lounge in België in mei van dit jaar volgt nu het Nederlandse event, waarbij Controllux haar deuren wagenwijd openzet. Controllux nodigt je uit op één van detwee Lounge-avonden; dinsdag 29- en woensdag 30 augustus 2017 vanaf 17.30 tot 22.00 uur. Beide avonden zal de speciale foodtruck en lounge-bar je voorzien van food & beverage.


Als toeleverancier van theater-, TV-film-, entertainment en architectuurverlichting en specialist in lichttafels, sturing en rigging verwelkomt Controllux je graag in de speciaal ingerichte Controllux Lounge en in de Controllux Showroom.

Productpresentatie A-merken
De A-merken uit het assortiment zoals Robe, ETC, High End Systems, Arri, Prolyte, Rosco, City Theatrical, Swefog, Zero88 en ArKaos worden gepresenteerd in de speciaal voor dit evenement ingerichte showroom. Je krijgt de mogelijkheid om kennis te maken met diverse producten en deze zelf of onder begeleiding te testen. De productspecialisten van Controllux zijn uiteraard aanwezig om commerciële en technische vragen te beantwoorden.

Show-Topper
Daarnaast zal een nieuwe TOPPER gepresenteerd worden. Merk en naam worden nog even geheim gehouden, maar volgens Controllux zullen de bezoekers versteld staan...

Dagwinnaar bezoeker - Livestream
Als de avond ten einde komt zal in de Controllux Lounge via de Facebookpagina een livestream volgen. Hierin wordt een winnaar bekend gemaakt uit de aanwezige bezoekers van die avond. Vorig jaar gingen de winnaars naar huis met een Apple iPad. Ook dit jaar hebben wij iedere avond een fantastische prijs…. Schrijf je snel in en wie weet ben jij dit jaar de gelukkige winnaar!
Aanmelden voor een van de avonden kan via:
www.controlluxlounge.com

De Controllux lounge vindt plaats in de speciaal ingerichte ruimte in Alphen aan den Rijn, Tankval 5

Thu, 20-July-2017 12:12