Robe LED Theater Tour

Woensdag 26 oktober 2016
<p>Na Singapore, Hong Kong en Berlijn zet de Robe Tour in België en Nederland voet aan de grond. Controllux nodigt geinteresseerden met veel plezier uit voor de Robe LED Theater Tour, waarbij de presentatie in handen is van Andy Webb, internationaal gerenommeerd lichtontwerper. De workshop vindt plaats op 21 november in België, Arenberg Schouwburg in Antwerpen en op 23 november in Nederland Theater Castellum in Alphen a/d Rijn.

Je bent van harte welkom van 13.00 tot 16.00 uur. Je kan je vrijblijvend, zonder kosten, aanmelden om dit evenement bij te wonen. Freelance UK Theater lichtontwerper Andy Webb presenteert het Robe LED fixtures assortiment. Webb neemt je mee op reis door zijn ontwerpen en creaties en geeft u inzichten en ideeën voor de toepassingen van de Robe armaturen in het lichtontwerp van uw eigen theatershow.

Hij introduceert de verschillende LED producten met hun belangrijkste functies en technische specificaties en vertaalt dit naar een lichtontwerp voor theater. De workshop begint met het “Parfect” instapniveau assortiment en loopt helemaal tot aan het vlaggenschip: het “DL7” assortiment. Daarnaast beschikt ROBE over “speciale” producten die in specifieke situaties of ontwerpen zeer nuttig kunnen zijn.
 
Demonstraties zullen de diverse functies van de producten tonen, zoals framing shutters (messen), kleurtemperatuur en gobo’s, die goed toepasbaar zijn in het theater. Verschillende posities van het licht in het theater vanuit FOH worden gedemonstreerd zoals frontlicht, vaste tracks, tegenlicht, poten en friezen, footlights en horizon verlichting. De presentatie zal afgesloten worden met de nieuwste producten uit het Robe assortiment, de BMFL familie, ColorStrobe, de nieuwste Spikie en Linee.

Aanmelden kan via: https://controllux.com/support/trainingen.