Shure ULX-D Bodypack-zender nu ook verkrijgbaar met LEMO3 Connector

Donderdag 13 november 2014
De bodypack-zenders van ULX-D Digitaal Draadloze Systemen zijn vanaf nu ook beschikbaar met een LEMO3 connector.
ULX-D is een premium digitaal systeem met 24-bits/48KHz audio en levert spectrum-efficiënte RF prestaties. ULX-D is de professionele oplossing voor veeleisende theater en podium toepassingen. ULX-D is voorzien van transparant helder geluid en geavanceerde encryptie. De (AES)256-bit Advanced Encryption Standard garandeert volledige privacy voor events en theatershows. ULX-D is naadloos te integreren in huidige media controle systemen en maakt gebruikt van de nieuwste rechargeability technologie. Dit zorgt voor een prestatieduur van 12 uur voor de handheld en bodypack-zenders.
 
ULX-D ontvangers zijn uitgerust met een uitgebreide set functies, waaronder de High Density modus, DANTE en Bodypack Frequency Diversity. Deze features zijn afkomstig uit het Axient systeem. Bodypack Frequency Diversity maakt gelijktijdig zenden over twee onafhankelijke frequenties mogelijk voor een ononderbroken audiosignaal.
 
Wilt u een demonstratie of aanvullende informatie over ULX-D ontvangen? Neem dan direct contact op met de Customer Service afdeling via 0345-63888 of via de info@shure.nl.