Vacature: Faber Audiovisuals zoekt SR. AV technici (video)

Vrijdag 19 augustus 2016
Faber Audiovisuals loopt voorop in de dynamische wereld van LED schermen en audiovisuele totaalproducties. Een wereldspeler in de audiovisuele markt met vestigingen in Nederland, Duitsland, Dubai en de Verenigde Staten. Innovatie en creativiteit gaan bij ons hand in hand met technologie en de drive om altijd het beste resultaat te leveren. Wij zijn betrokken bij projecten als: 538 Koningsdag, The Voice of Holland, Symphonica in Rosso, Vrienden van Amstel LIVE!, DWDD, Amsterdam Dance Event, enz.

Functieomschrijving:
Wij zijn op zoek naar vakkundige, gedreven Sr. AV technici (video-georiënteerd), die het beste uit zichzelf willen halen bij de uitvoering van high-end AV producties. Houd je van uitdagingen en wil je werken met no-nonsense mensen die graag de wensen van de opdrachtgever omzetten in een mooie productie? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega!

Wij zoeken collega’s met:
• Aantoonbare meerjarige ervaring in de AV branche waaronder: ü afregelen en operationeel bedienen van projectie ( Panasonic, Barco, Christie)
-Ervaring met het afregelen van Widescreen / Projectie Stack
- Ervaring met Seamless LCD walls
- Ervaring met Image Processing (Barco / Analog Way / Spyder)
- Ervaring met Playback / Mediaservers (d3 / Watchout )
• Een flexibele instelling, enthousiasme voor het vak en de ambitie om onderdeel te zijn van een zeer gedreven team vakmensen

Wij bieden je: Een afwisselende fulltime baan, waarin je volop de kans krijgt je te ontplooien. Een job met veel uitdagingen en mooie internationale projecten in binnen en buitenland om je kennis ten uitvoer te brengen.

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je CV naar vacatures@faber-av.com en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega. Voor meer informatie kijk op www.faber-av.com