Vacature: L!nQ Crew Services zoekt personeelsplanner

Heb jij je eigen agenda altijd strak ingericht? Ga jij zo efficiënt mogelijk met de beschikbare tijd om? Krijg jij er een kick van om deplanning voor een grote pool medewerkers te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

L!nQ Crew Services is opgericht in 2006. Onze medewerkers zijn onder andere werkzaam bij de op- en afbouw van festivals, evenementen en beurzen. Als planner ben je verantwoordelijk voor een zo efficiënt mogelijke inzet van personeel en materialen. Je bent de spin in het web en weet feilloos in te schatten welke medewerkers of disciplines er nodig zijn voor het klaren van de klus.

Plannen
L!nQ is opzoek naar een personeelsplanner die graag onderdeel wil uitmaken van een jong, enthousiast team.Jij start begin 2018. Wat wij dan van jou verwachten?
Wij zoeken iemand die:
- Bekend is met het werkveld;
- Beschikt over mensenkennis;
- Daadkrachtig en mondig is en goede communicatievaardigheden heeft;
- Goed de Nederlandsetaal beheerst, zowel in woord alsgeschrift;
- Secuur en oplossingsgericht is;
- Geen 9 tot 5 mentaliteit heeft;
- Flexibel is;
- Zelfstandig is maar ook in een team functioneert;
- Bereid is om bereikbaarheidsdiensten te draaien.

Wat houdt het in?
Het gaat om een fulltime dienstverband waarbij jij samen met de hoofdplanner er voor zorgt dat de planning volledig en op tijd klaar staat. Ons werkveld is seizoensgebonden.Dit zorgt er dus voor dat de werkdruk gedurende het jaar varieert. Zo zal de druk in de zomer hoger liggen dan in de winter.

Wat krijg je er voor terug?
Een afwisselende en uitdagende baan. Deze functie vervul je in een jong en enthousiast team. Je werkt nauw samen met een collega-planner en het directieteam om de pool medewerkers aan te sturen. De werkzaamheden vinden met name plaats op ons kantoor in Horst, maar bij gelegenheid verlangen we dat je bereid bent een aantal dagen per week vanuit een andere locatie in Zuid Nederland te werken. Wij bieden een marktconform salaris.

Heb jij interesse in deze functie? Stuur dan een motivatiebrief en je CV naar info@linqeventgroup.nl. Heb je nog vragen? Mail ons dan even of bel gerust naar +31 (0)85 486 4650.

Wed, 08-November-2017 16:49