VER neemt RealityPartners op in Europese team

Maandag 12 oktober 2015
VER, een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van productieapparatuur en technische ondersteuning, kondigt met trots aan dat het team van het Nederlandse RealityPartners de krachten met VER heeft gebundeld. RealityPartners, pioniers op het gebied van reality tv productie en systeem integratie, zal haar expertise voortaan aanbieden onder de naam VER-RealityPartners.


Het team van RealityPartners versterkt het Europese team van VER met extra vaardigheden en bouwt daarmee verder aan de leidende positie van VER op de reality tv markt in de Verenigde Staten. VER kondigde onlangs ook de overname aan van Aurora Lighting Hire Ltd in het Verenigd Koninkrijk, een marktleider op het gebied van licht voor televisie en film. Steve Hankin, chief executive officer bij VER, laat weten: “We verwelkomen Ivo Nebbeling en Harpert Bramervaer van RealityPartners met veel plezier bij VER. Hun kennis en ervaring in de internationale reality TV productie en systeem ontwerp levert een waardevolle aanvulling binnen ons snel groeiende Europese team.”

Ivo Nebbeling , voormalig CEO van RealityPartners zegt: "VER is wereldwijd marktleider op het gebied van kwaliteitsentertainment en broadcast mediaoplossingen. Het geeft ons als ervaren professionals in reality tv productie veel voldoening om onderdeel van VER zijn. VER staat bekend om de hoge kwaliteit en de verscheidenheid van haar apparatuur, die naadloos aansluit op vraag van onze klanten naar turnkey oplossingen. Dit maakt VER-RealityPartners een logische en zekere keuze.” 

VER-RealityPartners heeft haar basis in het kantoor van VER in Amsterdam. Klanten van RealityPartners zullen direct het voordeel proeven van het uitgebreide arsenaal aan apparatuur van VER en haar wereldwijde reikwijdte.