[LITE]COM investeert in DST System van EXE Technology

Het in Duitsland gevestigde riggingbedrijf [LITE]COM heeft geinvesteerd in het nieuwe Dynamic Stack Track System (DST) van de bekende Italiaanse chain hoist fabrikant EXE Technology. DST is een dwarssysteem met geïntegreerde rails om elk object te verplaatsen, op te tillen en te roteren. “Met het DST-systeem hebben we geïnvesteerd in een schaalbare systeemoplossing die ons de mogelijkheid biedt om zo optimaal mogelijk aan de groeiende eisen van het hedendaagse touren te voldoen. Ik was al een tijd op zoek naar zo’n systeem en nu heb ik er een gevonden die me meteen overtuigde“, vertelt Mathias Sonntag (CEO van [LITE]COM. 

Het zwarte gepoedercoate DST52-systeem, dat op dollies rijd met master-, slave- en kabelwagens, is nu opgeslagen in het magazijn in Erfurt en is helemaal klaar voor gebruik bij komende tours. De eerste klus voor het systeem ie de TALENT Show in Denemarken. 

Het systeem is leverbaar in twee maten: DST52 en DST66. Beide systemen zijn beschikbaar met een poedercoating, een cirkelsegment en dollies. Het grote assortiment accessoires voor gemotoriseerde en roterende trolleys zorgt voor absolute bewegingsvrijheid in combinatie met de chain hoists. Met ‘verplaatsen, draaien en heffen‘ kunnen hangende lasten naar alle delen van het podium worden verplaatst.

Meer informatie over het systeem vind je hier: www.exetechnology.com/products/exe-dst 
 

Fri, 04-October-2019 11:04

Algemene voorwaarden | privacy statement