Over ons

Van Munster Media Groep

AV & Entertainment Magazine wordt uitgegeven door de Van Munster Media Groep, een dynamische en multimediale uitgeverij in Nijmegen. Uitgeefteams (uitgever, media-adviseurs, redactie, vormgeving, marketing en klantenservice) werken dagelijks aan verschillende vakbladen, ondernemersbladen en consumentenmagazines voor de meest uiteenlopende branches. Behalve het druk- en verspreidingsproces, hebben we alles in eigen hand. Dit betekent dat de lijnen kort zijn en dat komt ten goede aan het proces.

AV & Entertainment Magazine
AV & Entertainment Magazine verschijnt zes maal per jaar en is een toonaangevend, veelzijdig en informatief vakblad voor de multimediale entertainmentbranche. AV & Entertainment Magazine is een vakblad voor professionals binnen de wereld van televisie, radio, broadcast, film, theater, show en evenementen. Het wordt gelezen door onder andere beslissers en beïnvloeders binnen radio, televisie en omroep (nationaal, regionaal én lokaal), tv-, video- en filmproducenten, reclame- en programmamakers, cameramensen, licht- en geluidstechnici, film-, opname en geluidstudio’s, AV-bedrijven, postproducenten, podium- en theatertechnici, theatermanagement, organisatoren en (technisch) producenten van publieksevenementen, productieleiders en technici in show, entertainment en events.

Naast AV & Entertainment Magazine brengt de Van Munster Media Groep veel andere bladen uit, waaronder regionale business magazines voor ondernemers en bestuurders in de regio’s Utrecht, Oost-Gelderland, Noord-Limburg, Rivierenland, de Gelderse Vallei en Curacao. 
Andere producten voor de business to businessmarkt van de Van Munster Media Groep zijn: MeetingMagazine.nl en Body•LIFE.
Voor de consument geeft Van Munster Media Groep bijvoorbeeld PUUR Porsche Magazine, Great British Cars, Volvodrive Magazine, Handwerken Zonder Grenzen, Borduurblad, ELF Voetbal en PANNA! uit.

Crossmediaal
De Van Munster Media Groep kiest voor een geïntegreerde crossmediale marktbenadering. Elk magazine heeft een eigen website waarop het laatste nieuws uit de branche te vinden is en al onze uitgaven zijn vanzelfsprekend ook digitaal beschikbaar, zodat u geen enkele uitgave hoeft te missen en zelfs oude nummers in het archief kunt teruglezen. Onze online magazines gaan verder waar de papieren versie ophoudt: actueel, interactief en altijd opvraagbaar. Al onze consumentenuitgaven kunt u ook digitaal kopen via www.magzine.nu Vanuit al onze formules verschijnen digitale nieuwsbrieven met het meest actuele nieuws, die tevens inzetbaar zijn als communicatiemiddel voor adverteerders. De Van Munster Media Groep bevordert ook de interacties tussen aanbieders en klanten door het organiseren van verschillende events. De Business forums zijn een succesformule, maar we organiseren ook regionale congressen en de Autotestdagen zijn inmiddels een bekend en gewaardeerd event onder ondernemers en klanten.
 
Internetproducties en online marketing
Van Munster Media Groep kan u ook helpen met het realiseren van uw website. Ontwerpen, bouwen, online marketing advies, ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!
 
Maatwerk campagnes
Campagnes waarbij wij met u de juiste mix van de middelen samenstellen: wij ontzorgen u en leveren u resultaat!
Direct mailings in print of online? Opvolgacties via uw website om resultaat te meten en op te kunnen volgen?  Adverteren in onze (e)magazines of nieuwsbrief naar uw doelgroep?
Het gehele traject van A tot Z kunnen wij voor u verzorgen!

 
Algemene voorwaarden | privacy statement