Over ons

Van Munster Media


AV & Entertainment Magazine wordt uitgegeven door Van Munster Media, een dynamische en multimediale uitgeverij in Nijmegen. Uitgeefteams (uitgever, media-adviseurs, redactie, vormgeving, marketing en klantenservice) werken dagelijks aan verschillende vakbladen, ondernemersbladen en consumentenmagazines voor de meest uiteenlopende branches. Behalve het druk- en verspreidingsproces, hebben we alles in eigen hand. Dit betekent dat de lijnen kort zijn en dat komt ten goede aan het proces.

AV & Entertainment Magazine
AV & Entertainment Magazine verschijnt zes maal per jaar en is een toonaangevend, veelzijdig en informatief vakblad voor de multimediale entertainmentbranche. AV & Entertainment Magazine is een vakblad voor professionals binnen de wereld van televisie, radio, broadcast, film, theater, show en evenementen. Het wordt gelezen door onder andere beslissers en beïnvloeders binnen radio, televisie en omroep (nationaal, regionaal én lokaal), tv-, video- en filmproducenten, reclame- en programmamakers, cameramensen, licht- en geluidstechnici, film-, opname en geluidstudio’s, AV-bedrijven, postproducenten, podium- en theatertechnici, theatermanagement, organisatoren en (technisch) producenten van publieksevenementen, productieleiders en technici in show, entertainment en events.

Crossmediaal
Naast AV & Entertainment Magazine brengt Van Munster Media veel andere bladen uit. Zakelijke bladen, maar ook consumententitels als ELF Voetbal, PANNA!, Carros en PUUR Porsche Magazine. We kiezen daarbij voor een geïntegreerde crossmediale marktbenadering. Elk magazine heeft een eigen website waarop het laatste nieuws uit de branche te vinden is en al onze uitgaven zijn vanzelfsprekend ook digitaal beschikbaar, zodat je geen enkele uitgave hoeft te missen en zelfs oude nummers in het archief kunt teruglezen. Onze online magazines gaan verder waar de papieren versie ophoudt: actueel, interactief en altijd opvraagbaar.

Van Munster Media Factory

Van Munster Media kan ook helpen met het realiseren van je website. Ontwerpen, bouwen, online marketingadvies, ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! Niet alleen voor onze eigen bladen bieden wij deze diensten aan, maar ook voor klanten.
 
Campagnes waarbij wij met jou de juiste mix van de middelen samenstellen: wij ontzorgen u en leveren u resultaat!
Direct mailings in print of online? Opvolgacties via je website om resultaat te meten en op te kunnen volgen? Adverteren in onze (e)magazines of nieuwsbrief naar jouw doelgroep?
Het gehele traject van A tot Z kunnen wij voor je verzorgen!

Bekijk onze Factory.