Aspectra exclusief distributeur van DwarfConnection

Woensdag 10 april 2024
Voor de exclusieve distributie van DWARFConnection in Groot-Brittannië, Ierland, Spanje, Portugal en Nederland zal Aspectra de volledige lijn op zich nemen. DWARF Connection is een in Oostenrijk gevestigde fabrikant van hoogwaardige zenders en ontvangers. Het richt zich op de high-end omroepmarkt.

"Aspectra is verheugd desamenwerking met DWARFConnection aan te kondigen", aldus Marc Derks (CEO Aspectra). "We zijn er trots op dat we ons kunnen aansluiten bij een bedrijf dat consequent uitzonderlijke producten levert die worden gekenmerkt door betrouwbaarheid en geavanceerde technologie. Allemaal gemaakt en ontworpen in Europa. De DWARF-zenders leveren een uitzonderlijke beeldkwaliteit met een zeer lage latency en een zeer hoge betrouwbaarheid. Deze samenwerking betekent een wederzijds engagement om onze klanten hoogwaardige oplossingen te bieden."

Medeoprichter DwarfConnections Jan Gruber: "Hoewel Aspectra een zekere omvang en marktmacht heeft, is het bedrijf niet zomaar een box mover. We voelden vanaf het begin veel toewijding en een sterke wil om dingen gedaan te krijgen en actief te zijn. Wat ook voor ons doorslaggevend was, was dat alle teamleden (we hadden de kans om ze van tevoren te leren kennen) zeer ervaren, gefundeerd, rechtlijnig en niet in de laatste plaats goed verbonden en gerespecteerd leken. Uiteindelijk zijn het de mensen en de relaties die er echt toe doen en hebben we het gevoel dat we hier een goede en duurzame samenwerking kunnen opbouwen."

Zowel DWARFConnection als Aspectra kijken uit naar de samenwerking de komende jaren.

Meer informatie:

Mail: marcom@aspectra.nl
Website: www.aspectra.nl/brands/dwarfconnection