ATEO on Tour, de AudioBuzz komt naar je toe!

Woensdag 17 april 2024
Ook dit jaar is AudioBizz weer op tournee met de AudioBuzz. Na de succesvolle Inspire Tour 2023, die in het teken stond van de AUDAC ATELLIO familie, is er nu de ATEO 2024 Tour, die ook in de maanden juni en juli nog te boeken en bezoeken is. Onze Tourbuzz rijdt door heel Nederland om de nieuwe AUDAC ATEOM te promoten. 

Waarom de AudioBuzz?
AudioBizz maakt het je graag zo makkelijk mogelijk om de nieuwe AUDAC ATEO luidsprekers te beluisteren. Natuurlijk wil je graag weten hoe deze nieuwe luidsprekers klinken, maar niet altijd is er de tijd voor een ritje op en neer naar de AUDAC Showroom in Strijen. Daarom komt AudioBizz naar je toe. De buzz is volledig ingericht als mobiele luisterstudio. Binnen 5 minuten is hij demo-klaar en kun je de verschillende luidsprekers beluisteren.

Alle nieuwe modellen
Naast de nieuwe AUDAC ATEO/M indoor/outdoor luidspreker kun je ook luisteren naar de allernieuwste VEXO208 (2x 8" in een compacte behuizing) en de razend populaire, en zeer compacte VIRO5 installatie speaker.

In de AUDIOBUZZ is ook een Optoma N-serie monitor geplaatst zodat je overtuigd kan worden van de beeldkwaliteit van deze schermen. Daarnaast zijn Sennheiser EW-DX draadloze systemen en NETGEAR interfaces aanwezig. De specialisten van AudioBizz vertellen je er graag meer over.

Nodig je klanten uit!
Ben je bezig met een project of zijn er klanten die je wil overtuigen van de kwaliteit AUDAC luidsprekers en de andere merken? Nodig ze uit op de afgesproken datum!

Schrijf je nu in voor een bezoek van de AudioBuzz aan jouw bedrijf. Geef je op via het aanmeldformulier op www.audiobizz.eu en er wordt snel contact opgenomen om een afspraak in te plannen.