AV JOBS: De oplossing voor vacatures?

AV Job Recruitment introduceert deze maand AV Jobs, een vacatureportal, exclusief voor de broadcast en AV-sector. De situatie op de arbeidsmarkt is ook in onze branche veelbesproken, bedrijven zijn op zoek naar nieuwe medewerkers en hebben moeite met het invullen van vacatures. Voor medewerkers en freelancers is het niet eenvoudig een goed overzicht te krijgen van actuele vacatures. Om hiervoor een oplossing te bieden heeft AV Job Recruitment een vacatureplatform ontwikkeld, exclusief voor de broadcast en AV-sector:  www.avjobs.nl

Voor werkgevers is AV Jobs een platform om vacatures te verspreiden waarbij tevens gebruik wordt gemaakt van het netwerk van AV Job Recruitment. Je plaatst en beheert eenvoudig je vacatures die worden verspreid via alerts, nieuwsbrief en verschillende social media. 
 
Voor werknemers moet AV Jobs een centrale plek worden voor alle vacatures binnen de AV-branche. Via vacature-alerts word je direct geïnformeerd over interessante nieuwe jobs. 

AV Jobs is een initiatief van AV Job Recruitment dat al 25 jaar gespecialiseerd is in het vinden van nieuwe medewerkers in de Broadcast en AV branche. Veel AV professionals kennen AV Job Recruitment als gesprekspartner bij het ontdekken van hun carrière mogelijkheden. AV Job Recruitment blijft het vertrouwde adres voor maatwerk in werving & selectie maar daarnaast verwacht het bedrijf met AV Jobs te voorzien in een groeiende behoefte.

Wil jij op de hoogte blijven van de actuele vacatures in de AV-branche? Of is jouw organisatie dringend op zoek naar nieuwe medewerkers?

Ga dan direct naar www.avjobs.nl, het nieuwe vacatureplatform exclusief voor de audiovisuele branche.
 

Fri, 08-October-2021 09:49

Algemene voorwaarden | privacy statement