Audac ATEOXM: eenvoudig te installeren, geweldige sound

Maandag 19 februari 2024
<p>Na tien jaar toonaangevend te zijn als dé installatie speaker werd het tijd voor een nieuwe standaard. Het moment om de nieuwe ATEOxM te introduceren. Een luidspreker die zowel geschikt is voor in- als outdoor toepassing en is uitgerust met een aantal nieuwigheden die het installeren nog makkelijker maken. ATEOxM, de nieuwe industriestandaard, klaar voor het volgende decennium.

De AUDAC ATEOxM serie is inzetbaar in tal van situaties zoals restaurants, kantoren, clubs, winkels, maar ook in magazijnen of klaslokalen. De ATEOxM is leverbaar met een 4" woofer (ATEO4M) en een 6" woofer (ATEO6M) en is geschikt voor spraak en muziekweergave dankzij zijn vlakke frequentierespons.

Weatherproof
De ATEOxM is weatherproof en anders dan zijn voorganger zowel geschikt voor indoor als outdoor gebruik. Dit komt onder andere door de toegepaste Clevermount+ technologie waardoor de luidspreker naadloos samengaat met de muurbeugel. Achter de grill is een waterafstotend doek geplaatst om de speakers te beschermen tegen weersinvloeden.

Montage
Met de verbeterde Clevermount+ montage kan de luidspreker worden aangesloten nadat de muurbeugel is geplaatst. Tijdens de installatie kunnen draden eenvoudig met de nieuwe WAGO connectors worden aangesloten. Omdat de powertap switch zich aan de buiten/achterkant van de speaker bevindt kan de selectie eenvoudig worden gemaakt nadat de speaker op de gewenste plaats hangt.

Highlights
- Zeer vlak frequentieverloop
- Getest met 720 uur zoutspray test
- Zeer sterke behuizing, UV bestendig
- Waterafstotend doek achter de aluminium grill
- Bespaar tot 50% aan installatietijd dankzij Clevermount+ technologie
- Uitwendige powertap schakelaar
- Schroefloze WAGO connectoren voor kabel tot 4mm2
- Geen draden of beugel zichtbaar aan de achterkant van de luidspreker
- Plaatsingshoek instelbaar via de voorzijde van de luidspreker
- Extra beugels leverbaar voor plaatsing onder een grotere hoek
- 5 Jaar garantie