AudioBizz zoekt Accountmanager (live sound)

Woensdag 17 april 2024
AudioBizz is op zoek naar een enthousiaste Accountmanager (live sound). AudioBizz is importeur/distributeur van professionele audio apparatuur en  levert producten zo klein als een stekker tot enorme luidsprekersystemen voor festivals, theaters en poppodia.

In Nederland vertegenwoordigen AudioBizz merken als L-Acoustics, FBT, Sennheiser, Neutrik, DPA, Pioneer DJ, Yamaha, ProCab en meer.
Ter uitbreiding van het team zoekt het bedrijf een enthousiaste accountmanager met een passie voor techniek! Wat die functie inhoudt lees je hieronder, in de woorden van AudioBizz:

Als accountmanager gespecialiseerd in live sound ben jij de ambassadeur van AudioBizz en de merken die wij vertegenwoordigen, je bent dus dagelijks in de weer met de nieuwste technieken en systemen en helpt onze klanten als professionele gebruikers, en verhuurbedrijven met de keuze voor het juiste systeem of product. Je werkt nauw samen met je collega’s van verkoop en marketing en hebt zelf een functie waarbij je afwisselt tussen kantoor en locatie/klantbezoeken. 

Meer informatie of direct solliciteren?
Stuur dan je CV/motivatie naar dominic@audiobizz.nl