Bolin Dante AV introductie-aanbieding bij Netchange

Pro-AV professionals ontdekken steeds meer de voordelen van audio/video over IP. Met Dante AV kun je netwerkvideo toevoegen aan een Dante audio-over-IP-platform. Door de mogelijkheden met Dante en de JPEG2000 encoding van Dante AV, beschik je over een flexibiliteit en een superieure videokwaliteit die je tegenwoordig als professional wil hebben. Daarnaast zijn de 100% lipsynchronisatie en de zeer lage latency ook belangrijke voordelen van Dante AV.

Een Bolin Dante AV PTZ camera, -decoder en een Netgear AV Line-switch: de ideale combinatie voor het opzetten van een Dante AV netwerk. Voor een Full HD Dante AV platform is de volgende combinatie ideaal:

Bolin D220  – ’s Werelds eerste Full HD PTZ camera met Dante AV voor integratie in een Dante netwerk. Naast een GBit-netwerkaansluiting, een HDMI 2.0-video-uitgang voor lokale weergave, zijn er RS232/422-aansluitingen voor het aansturen via VISCA/IP PTZ-controllers.

Bolin D10H – Deze decoder zet Dante AV om naar HDMI 2.0 inclusief volledige HDCP ondersteuning voor bijvoorbeeld weergave via een scherm. De decoder werkt niet alleen met Bolin DanteAV PTZ-camera’s, maar ook met elk ander standaard Dante AV apparaat in een Dante netwerk.

Netgear GSM4212UX – AV Line switches van Netgear zijn geoptimaliseerd voor toepassing in een AV-over-IP netwerkplatform. Dit 8-poorts model beschikt over PoE++ wat door Bolin Technology wordt geadviseerd voor een probleemloze werking van haar Dante AV producten.

Door de aanwezigheid van videoprofielen voor o.a. Dante die aan poorten kunnen worden toegewezen, wordt het configureren van een Netgear AV Line switch zeer eenvoudig. 

AANBIEDING:
Netchange biedt de hierboven genoemde Bolin - Netgear combinatie nu exclusief aan met € 600,00 introductievoordeel.
Geen power-over-ethernet nodig? Kies dan voor deze Bolin-combinatie met de 8-poorts Netgear GSM4212P switch en bespaar € 500,00.
Let op! Deze speciale introductie aanbieding eindigt op maandag 31 januari 2022.

Wil je gebruik maken van deze introductie aanbieding? Neem contact met Netchange op.

Tel: +31 33 750 13 77
service@netchange.nl
www.netchange.nl
 

Wed, 12-January-2022 16:03

Algemene voorwaarden | privacy statement