Brasson pro sound & light draagt bij aan beleving Must x Kurhaus

Donderdag 2 mei 2024
Op 23 maart 2024 galmden de beats van het uitverkochte Must x Kurhaus en het enthousiasme van het publiek door het Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen. Het evenement, dat zorgvuldig was georganiseerd, liet niet alleen een fantastische line-up van artiesten zien, maar benadrukte ook de rijke geschiedenis en allure van de iconische locatie.

Het Grand Hotel Amrâth Kurhaus staat bekend als een symbool van elegantie en grandeur, met een geschiedenis die teruggaat tot 1818. Door de eeuwen heen heeft het gediend als een voorbeeld van luxe en verfijning, als accommodatie voor hoogwaardigheidsbekleders, beroemdheden en nu ook voor onvergetelijke evenementen zoals Must x Kurhaus.
De geslaagde avond bewees maar weer eens het succes van het concept en de toewijding van de organisatoren.

Must x Kurhaus trok een divers en enthousiast publiek, dat zich stortte op een avond vol ongeëvenaard entertainment.
Headliner van het evenement was de internationaal geprezen Spaanse DJ David Penn, wiens swingende beats de dansvloer in vuur en vlam zetten en de energie de hele avond hoog hielden. Samen met hem zorgden Mr Belt &Wezol, DJ Roog, Divine en MC Roga voor een energieke sfeer die de bezoekers van begin tot eind boeide.

Brasson pro sound & light uit Etten-Leur versterkte de beleving door een prachtige licht- en geluidsinstallatie neer te zetten en te bedienen. Hun zorgvuldige oog voor detail transformeerde de locatie in een fascinerend spektakel, met een schitterend lichtontwerp dat de muziek perfect aanvulde.

Brasson pro sound & light spaarde kosten noch moeite om een indrukwekkende ervaring te creëren. Ze gebruikten 12 Infinity iB-2R beammovingheads om dynamische effecten te creëren. 10 Showtec Helix S5000 Q4 RGBW wash fixtures met 40 graden diffusors zorgden voor kleurrijke sfeerverlichting en 2 Showtec Octostrip Set MKII LED strips met in totaal 16 RGB LED strips met sectiecontrole zorgden voor creatieve effectverlichting, samen met 9 Showtec Sunstrip Active halogeenstrips met 10 secties. Brasson gebruikte 72 meter Wentex Pipe &Drape gordijnen en een Wentex Pipe &Drape FOH-kit voor extra decoratie en afwerking.

De bezoekers werden getrakteerd op een onvergetelijke avond vol muziek en licht, waarbij Must x Kurhaus haar belofte van een ongeëvenaarde entertainmentervaring waarmaakte. Het was meer dan alleen maar een feest, het was een waar eerbetoon aan de muziek, de kunst en de uitstraling van een van de meest iconische monumenten van Scheveningen.