Creatieve specialisten bundelen krachten in Creative Bees

Maandag 22 mei 2023
Creative Bees is voortgekomen uit Ordeman Producties (Ruben Ordeman) en Villrich Broadcast (Richard Villhaber). Het is een creatief team van specialisten die de krachten hebben gebundeld om een toegevoegde waarde te leveren bij de totstandkoming van film- en televisieproducties. Creative Bees werkt met specialisten die zich al jaren onderscheiden in hun eigen vakgebied.
 
"Wij bieden specials aan op het gebied van camera-ondersteunende apparatuur zoals steadicam, camera cranes, remote heads, drones, cablecams, towercams, digiboom, railcams, high speed robot arms, carmounts en 3D camera tracking in combinatie met de inbreng van onze specialisten (DOP, VFX, Creative Director) waar wij meedenken in de ontwikkeling van de creatieve inhoud en uitvoering", vertelt Richard Villhaber. 

"We werken hoofdzakelijk met freelancers en de inbreng van hun specialisatie. Het beste van onze vakgenoten naar boven laten komen, dát is de kracht van Creative Bees", legt Ruben Ordeman uit. "Ons team staat garant voor creativiteit en originaliteit, waarbij wij de juiste personen koppelen aan de opdracht en specifieke wensen van de klant. We zijn ervan overtuigd dat onze expertise en ervaring waardevol zullen zijn voor organisaties en bieden graag onze diensten aan."

Meer info: https://creativebees.nl/
Contact: info@creativebees.nl