De Power Of Entertainment levert de Showtec Performers

'The Power Of Entertainment', de nieuwste campagne van Highlite International, is goed op weg. De campagne bevat verschillende productintroducties en gaat verder met de presentatie van de nieuwste toevoegingen aan de bekende Performer-serie. Showtec voegt maar liefst 7 nieuwe Performer-modellen toe aan de reeds succesvolle Performer-serie. Het begint met een huislicht, de Performer Pendant Q6. Deze biedt een 6-kleuren RGB ALC LED engine waarmee een zeer breed kleurenspectrum kan worden bereikt, wat resulteert in een zeer hoog CRI-niveau van meer dan 90. Het is zeer goed uitgerust voor gebruik in theaters, auditoria en meer. 

De nieuwe modellen gaan verder met 3 Performer 1500 units, verkrijgbaar als Q6, Tungsten en Daylight armaturen. De Daylight versie heeft een kleurtemperatuurbereik tussen 4000K en 6500K, terwijl de Tungsten versie begint bij 2700K t/m 4500K. Het aansturen van elke unit kan worden gedaan via DMX, maar voor snelle wijzigingen in een eventuele opstelling is ook handmatige bediening beschikbaar. De handmatige zoom, die aan beide zijden van het apparaat te benaderen is, levert een stralingshoek van 10° tot 50°.

Als er meer vermogen nodig is dan bieden de Performer 2500 modellen de juiste oplossing. Ze zijn ook beschikbaar als Q6, Tungsten en Daylight met dezelfde functionaliteiten en DMX-kanalen als de 1500 units. Dit maakt het zeer eenvoudig om de verschillende modellen in één opstelling te gebruiken. Het verschil tussen de 1500 en de 2500 is een sterkere led-engine en een groter zoombereik tot 60°. De CRI-niveaus zijn 90 voor de Q6 units en 95 voor de Tungsten en de Daylight Performers.  

Voor meer informatie over de nieuwe Performer units kun je terecht op www.highlite.com of contact opnemen met de Highlite verkoopafdeling.Tue, 19-May-2020 12:42

Algemene voorwaarden | privacy statement