Drie d&b seminaries bij Amptec

Vrijdag 10 november 2023
Eind november organiseren Amptec en d&b drie seminars in het kantoor in Bilzen. Alle sessies zijn volledig gratis. Je hoeft je alleen in te schrijven via de link onderaan dit bericht. De plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang! De eerste sessie staat in het teken van elektroakoestiek en vindt plaats op dinsdag 28 november.
 
Tijdens deze sessie, die geschikt is voor alle niveaus, worden de principes van akoestiek en luidsprekerinteractie uitgebreid toegelicht. Christian Knoll van d&b legt uit hoe luidsprekers interageren met hun omgeving en hoe je een heldere klank tot bij elke luisteraar krijgt.
 
De volgende stap is de d&b workflow. Hierop focusen we ons op woensdag 29 november tijdens de workshop 'd&b software & system fundamentals'.
 
De software van d&b onder de knie krijgen is de eerste stap richting efficiënte audioplanning. Tijdens deze sessie focust Christian Knoll op de software d&b ArrayCalc en d&b R1, en neemt hij de deelnemers mee door de d&b workflow, van het invoeren van ruimtegegevens en het uitvoeren van simulaties, tot het genereren van intuïtieve gebruikersinterfaces.
 
De derde sessie staat tot slot in het teken van NoizCalc, de geavanceerde simulatiesoftware van d&b, en vindt plaats op donderdag 30 november.
 
Tijdens deze praktische workshop legt Daniel Belcher, NoizCalc-specialist bij d&b, uit hoe de software geïntegreerd is in de d&b workflow en hoe je een project implementeert. Na afloop weten deelnemers hoe hun geplande d&b-systeem van invloed is op de omgeving en zijn ze in staat om hun systemen naargelang te ontwerpen.
 
Surf voor meer informatie en het registratieformulier naar de website van d&b. Lunch en versnaperingen worden verzorgd door Amptec.