Elation op Integrated Systems Europe

Op de stand van Elation (Stand 12-K80) op Integrated Systems Europe zal een hoop nieuws te zien op het zowel installatie- als entertainmentgebied. Zo isElation verheugd om de RAYZOR 760 (zie foto) te kunnen tonen, een even compact als krachtig LED-wash armatuur met de gepatenteerde SparkLED pixeleffecttechnologie. Met een zoom van 5-77 graden produceert de RAYZOR 760 een intense en strakke mid-air beam van meer dan 8000 lumen of verspreidt het licht uitzonderlijk breed voor een gelijkmatige washdekking. De zeven onafhankelijk bestuurde 60W RGBW leds creëren de extra grote frontlenzen een groot oppervlak dat wordt versterkt door SparkLED. SparkLED bestaat uit 28 afzonderlijke witte LED's in de lens zelf, die een unieke extra effectlaag creëren. Voortdurende pan en tilt rotatie zorgt bovendien voor nog een extra dynamisch effect. 

Daarnaast toont Elation de Proteus Smarty Hybrid, 's wereld eerste compacte CMY hybride fixture met échte IP65-classificatie. Met dezelfde volledige functieset en uitgerust met dezelfde efficiente Philips MSD Platinum FLEX 200 lamp (met een levensduur van 6000 uur) als Elation's Smarty Hybrid, zorgt de IP65-bescherming van de Proteus Smarty Hybrid ervoor dat dit veelzijdige effect zowel binnen als buiten kan worden gebruikt.

De krachtige Artiste Van Gogh framewash LED-armatuur heeft een uitstekende lichtkwaliteit en is de ideale partner voor de profielarmaturen in het groeiende Artiste-assortiment van Elation. Met een maximum van 16.000 lumen middels een efficiente 380W sterke CRI LED-engine blinkt de Van Gogh uit in kleurweergave en nauwkeurige kleurreproductie. CMY- en CTO-kleurenmenging en een kleurenwiel met zeven posities bieden flexibele kleuropties en het interne vierbladige barndoorsysteem maakt onder andere lichtbundels in elke vorm en lichtsturing in elke hoek mogelijk. Met een groot zoombereik en de keuze voor PC of optionele Fresnel lens, is de Van Gogh in staat om van compacte beams tot brede washes te realiseren zodat hij voor veel verschillende toepassingen te gebruiken is.

Daarnaast zijn op de stand van Elation ook de extreem krachtige NX 2 en en portable NX Wing van Obsidian Control Systems te zien, professionele sturingsproducten uit het ONYX lichtsturingplatform. 

Thu, 24-January-2019 15:13