Exascend en Mafico bundelen krachten

Dinsdag 6 februari 2024
Exascend, Inc., een toonaangevende leverancier van flashopslagoplossingen is een partnerschap aangegaan met de in de Benelux gevestigde distributeur Mafico. Deze samenwerking heeft tot doel de cinematografische producten van Exascend te introduceren bij klanten in de hele Benelux.

Mafico biedt nu het complete assortiment cinematografieproducten van Exascend aan, waardoor klanten de mogelijkheid krijgen om de allernieuwste flash-opslagtechnologie te verkennen. Dit productassortiment, op maat gemaakt voor professionele cinematografen en fotografieliefhebbers, is een voorbeeld van de toewijding van Exascend om oplossingen van het hoogste niveau te leveren. 

"We zijn verheugd om Exascend in de Benelux te introduceren en de lokale gemeenschap de kans te geven onze cinematografische producten uit de eerste hand te ervaren", aldus Sherry Wei, Sales Vice President bij Exascend. "De samenwerking met Mafico opent nieuwe mogelijkheden en we staan ??te popelen om samen spannende avonturen aan te gaan!"