Harmonic Design bij nationaal sportevent

Tijdens verschillende evenementen, zoals de Overheidshuldiging van de Olympische en de Paralympische Spelen van opdrachtgever Loyals, heeft Harmonic Design in opdracht van Purple Haze Sound & Light B.V. het audio mogen verzorgen. Purple Haze heeft zijn eigen Harmonic Design audiosysteem gebruikt, met een aanvulling vanuit Harmonic Design Benelux. 

De keuze viel op Harmonic Design vanwege het compacte formaat, het lage gewicht en het zeer krachtige en open geluid met een brede spreiding. Door het unieke waveguide systeem zijn de speakers ideaal om in te zetten in grote ruimtes en zo een goed verdeelde geluidsspreiding te creëren. De afstand die de speakers moesten dekken betrof 27x40. De technische crew van Harmonic Design Benelux bestond uit Wilfrid Evenblij, Niek Beemsterboer en Rodney van Zwol. 

Er is gebruik gemaakt van de HLS 24. Dit is een HybridLineSource-systeem, dat is uitgerust met twee speciaal ontwikkelde krachtige 12“neodymium-woofers en vier keer 1.4 hoogdriver. De zes keer infrasub 218 heeft met de line-opstelling voor een prachtige, diepe, egale subverdeling gezorgd. Naast de HLS 24 en de infrasub 218 was de nieuwe veelzijdige high-performance monitor speaker, de 12CXN, ingezet. De nieuwe low-profiel coax monitor speaker is voorzien van een passief filter, hierdoor kan deze op elke versterker aangesloten worden. De 181-luidsprekers zijn ingezet als infill-speakers. 

Thu, 02-September-2021 11:51

Algemene voorwaarden | privacy statement