Linea Research introduceert haar sterkste 8kanaal-versterkers

Linea Research, de toonaangevende versterkerfabrikant uit het Verenigd Koninkrijk, lanceert haar sterkste 8-kanaals 20kW-modellen naast haar succesvolle M- en C-serie DSP-versterkers. Ontworpen om 2500W RMS per kanaal aan 4 ohm te leveren met alle 8 kanalen tegelijkertijd aangedreven, zo bieden de nieuwe touring 48M20 en installatie 88C20-versterkers toonaangevende prestaties met behoud van de uitstekende audioprestaties die kenmerkend zijn voor het merk.

"Onze bestaande versterkermodellen leverden hun hoogste uitgangsvermogen in 2 ohm", legt Peter Collins, salesmanager bij Linea Research uit. "Maar 2 ohm is natuurlijk niet altijd ideaal en veel van onze gebruikers gebruiken hun versterkers liever op 4 ohm. Bij het ontwikkelen van deze nieuwe modellen hebben we het vermogen effectief kunnen verdubbelen tot 4 ohm, waardoor onze klanten precies krijgen waar ze om hebben gevraagd."

Beide versies uit de M- en C-serie hebben IP-interface, 96 kHz DSP en FIR-filters op elke uitgang, standaard met analoge en AES-ingangen en een Dante ™ / AES67-optie. Met 4 ingangen, 8 uitgangen en volledige bediening op het front is de 48M20 gericht op verhuurmarkt, terwijl de 8 ingangen 8-uitgang 88C20 is afgewerkt met een blanco voorpaneel voor een fraudebestendige werking voor de verhuur- en installatiemarkt.

Thu, 03-October-2019 20:05

Algemene voorwaarden | privacy statement