Michel Arntz sluit zich aan bij Robe

Vrijdag 6 januari 2023
Michel Arntz voegt zich bij het internationale verkoopteam van Robe als key Account Manager voor Europa. Hij zal de activiteiten van Robe coördineren in 18 landen in Europa, waaronder Oekraïne, en zijn werkgebied omvat ook heel Scandinavië, Polen, de Baltische staten, Oostenrijk, Zwitserland en de meeste Balkanlanden. De in Nederland gevestigde Michel is al een bekende en gerespecteerde industriefiguur in Europa.

Naast verkoop omvat zijn werk productcommunicatie en marketing, plus het opbouwen van relaties met de distributeurs en eindgebruikers. Michel merkte op dat hij "super enthousiast" is om zich aan te sluiten bij Robe's internationale verkoopmanager Ingo Dombrowski en zijn team van regionale verkoopmanagers, waarbij hij opmerkte dat hun "drive, passie en enthousiasme voor hun werk en de industrie waar we allemaal zo van houden" een belangrijke reden voor hem is om de functie te aanvaarden.

Voorheen deed Michel 13 jaar werkervaring op bij het verkoop- en distributiebedrijf Fairlight, het meest recentelijk als algemeen directeur voor verkoop, dus hij heeft een goed beeld van de behoeften en vereisten voor een succesvolle distributieoperatie. Hij staat bekend om zijn energie en enthousiasme, maar ook als een bekwame communicator met uitstekende sociale vaardigheden. Hij heeft een aangeboren liefde voor mensen, een voorliefde voor netwerken en een reputatie voor het ontwikkelen van win-winoplossingen, die allemaal belangrijke troeven zijn voor Robe, merkte Ingo Dubrowski al op.

Michel is al bekend met Robe en een aantal van zijn belangrijkste spelers. Hij verklaarde: “Prijs, kwaliteit en innovatieve producten zijn fundamenteel voor dit succes; Robe heeft de betrokken mensen en langdurige relaties echter altijd even gewaardeerd, wat een geweldige manier is voor onze toekomstige ontwikkeling.” Michel kwam op 1 januari 2023 bij Robe's familie en zijn werk begon meteen onderweg, hij reisde veel en concentreerde zich op het leren kennen van belangrijke bedrijven en spelers op een lijst van inspirerende en dynamische distributeurs.