Nieuw (maar zeer ervaren) event productiebedrijf: Jongens van de Straat

Woensdag 27 maart 2024
Danny Lokhoff en Rik Smeets bundelen hun krachten in een nieuw event productiebedrijf: Jongens van de Straat. “We kunnen lang praten over wie we zijn en wat we doen, maar laten we het niet moeilijker maken dan het is: Jongens van de Straat kan alle productionele onderdelen van jouw event faciliteren”, aldus de 'De Jongens'. 

Danny Lokhoff, één van de oprichters met ruim 10 jaar ervaring bij o.a. Dutch7 en de afgelopen jaren als zelfstandige binnen Lokhoff productions: “Door de groei van de afgelopen periode en de vraag naar complete producties was het tijd om de handen ineen te slaan en samen een nieuw bedrijf te beginnen met een sterk team: nuchter, eigenzinnig, een eenheid. Vandaar de naam: Jongens van de Straat.”

Danny was met zijn bedrijf eerder onder andere verantwoordelijk voor de (site)productie van o.a. Rebirth, Rebellion en Lakedance. De expertise van Rik ligt in de overkoepelende en technische productie. Zo was hij in het verleden verantwoordelijk voor verschillende producties, zoals Decibel Outdoor en Dance Valley. En de laatste 4,5 jaar vanuit zijn rol als senior producent bij ALDA binnen Nederland verantwoordelijk voor o.a.: A State of Trance, A Day At The Park, Palmundo en OHMY en Internationaal voor o.a. SAGA Festival (Roemenië), Secret Project (Kroatië) en Heineken Silver presents: Chainsmokers (Maleisië en Vietnam). Door hun expertise te bundelen, kunnen zij met het nieuwe bedrijf nog beter voldoen aan de vraag van de klanten. 

Mocht je geïnteresseerd zijn in Jongens van de Straat, bezoek dan: www.jongensvandestraat.nl.