Nieuwe DAP WMS-serie luidsprekers voor gemakkelijke installatie

Woensdag 11 januari 2023
DAP introduceert haar nieuwste serie luidsprekers met een stijlvol ontwerp voor permanente installatie: WMS. Deze luidsprekers voor wandmontage zijn eenvoudig te installeren met behulp van de meegeleverde wandmontageplaat. Met het geïntegreerde kogelgewricht kunnen de luidsprekers moeiteloos worden gericht en georiënteerd. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties: 16 ohm of 100 V, zwart of wit, 4-inch woofer of 6,5-inch woofer, in totaal zijn er 8 modellen om uit te kiezen.

De nieuwe en stijlvolle luidsprekers uit de DAP WMS-serie zijn ontworpen in Europa en bedoeld voor permanente installatie. Ze zijn uitstekend geschikt voor gebruik in openbare gelegenheden, winkels, restaurants en zelfs clubs. Met behulp van de meegeleverde wandhouder kunnen de luidsprekers in een handomdraai worden geïnstalleerd. Installeer eerst de muurbeugel en sluit de draden aan op de schroefklemmen in de wandhouder. Plaats vervolgens de luidspreker op de wandhouder, een handeling met één hand, en hij is aangesloten! Dankzij het geïntegreerde kogelgewricht kan elke luidspreker uit de WMS-serie vrij worden gekanteld over 30° in elke richting en over 90° worden gedraaid, waardoor het veranderen van horizontale naar verticale oriëntatie een fluitje van een cent is.

De 16-ohm versies (WMS4 en WMS6) zijn er in zwart en wit met de keuze tussen 4-inch en 6-inch modellen. De 100 V versies (WMS4T en WMS6T) zijn er ook in zwart en wit, en ook hier zijn er modellen van 4 inch en 6,5 inch verkrijgbaar. De 100 V luidsprekers zijn tevens voorzien van 4 power taps waarmee het volume op het gewenste niveau kan worden afgesteld.

De connectoren hebben beschermingsklasse IP54 en de behuizing is gemaakt van ABS en is dus sterk, stijf en slagvast. De luidsprekermembranen zijn beschermd met een speciale vochtwerende coating. De WMS-serie heeft uitstekende prestaties bij hoge en lage temperaturen en uitstekende elektrisch isolerende eigenschappen. Het luidsprekerrooster is gemaakt van aluminium met een poedercoating en roest niet.

De WMS-serie biedt meerdere opties voor een stijlvolle en toch robuuste luidsprekeroplossing met IP54-classificatie en een snelle en eenvoudige installatie, uitstekend geschikt voor winkelcentra en andere openbare gelegenheden.