Nieuwe L-Acoustics X6I en X8I installatieluidsprekers

Woensdag 7 februari 2024
<p>De L-Acoustics X6i en X8i hebben slanke, gestroomlijnde ontwerpen die naadloos integreren in hoogwaardige architecturale omgevingen en tegelijkertijd helder, studiogeluid leveren. Deze passieve luidsprekers hebben een 1,5'' neodymium compressiedriver coaxiaal geladen door een 6'' of 8'' laagfrequente transducer in een basreflexbehuizing.

Beide luidsprekers kunnen worden aangestuurd door twee presets, waardoor ze zich kunnen aanpassen aan de akoestische behoeften van verschillende projecten en subwoofer-koppelingsconfiguraties.

In hun standaard presets, ideaal voor vocale versterking of wanneer ze worden gebruikt naast een subwoofer, heeft de X6i een maximaal SPL van 123 dB en een frequentierespons tot 69 Hz, terwijl de X8i een maximaal SPL van 129 dB heeft en een frequentierespons tot 67 Hz. Voor zelfstandige toepassingen en luisterervaringen dichtbij, levert de X6i_50-preset volledige geluidsweergave tot 54 Hz en produceert een maximaal SPL van 117 dB. De X8i_40-preset bereikt 43 Hz, met een maximaal SPL van 123 dB. De combinatie van een onberispelijk maar krachtig geluid en een elegant ontwerp maakt de X6i en X8i ideaal voor vocale of muzikale versterking in kleine theaters, live clubs, luxe en hospitality ruimtes, gebedshuizen, thuis en op jachten, uitzendingen en opnamestudio's.

Leverbaar vanaf april 2024.