Nieuwe producten GLP op ISE

Maandag 29 januari 2024
German Light Products (GLP) belooft tijdens Integrated Systems Europe (van 30 januari t/m 2 februari in Fira Barcelona) veel nieuws te gaan laten zien. De meest in het oog springende plek is ingeruimd voor de nieuwe JDC2 IP hybride strobe (zie foto), waarmee wordt voortgeborduurd op de erfenis van de JDC1 en JDC-lijn. Het gaat alleen een stuk verder. De nieuwe IP65-gecertificeerde JDC2 is groter en aanzienlijk helderder dan zijn voorganger en biedt verschillende nieuwe functies. 

Met 'outdoor' in het achterhoofd is er de impression XP IP Maxx. Na de succesvolle launch van de impression X5 Wash is de X5 IP Maxx een nog krachtiger 'zusje' voor toepassing over grotere afstanden en (met dank aan de IP65-rating) outdoorgebruik. 

Met een uitgebreid effectenpakket straalt de Impress X5 IP Maxx een krachtig licht met een helderheid tot 24.000 lumen uit via 37 krachtige
40W RGBL-LED's. Zoals alle apparaten uit de X5-serie is de X5 IP Maxx uitgerust met het nieuwe iQ.Gamut-kleuralgoritme, wat betekent dat het altijd een helder witpunt biedt met een CRI van 90+ / TLCI 90 bij 6.500 Kelvin.

Tot slot zullen de FUSION X-PAR 8Z en FUSION X-PAR 18Z de familie van weerbestendige LED parren met automatische zoom compleet maken.