PK Sound zet uitbreiding in EU voort met benoeming van Tim Timmermans

Donderdag 16 maart 2023
Vooruitlopend op een reeks belangrijke aankondigingen in de regio, heeft PK Sound in de persoon van Tim Timmermans (zie foto) een veteraan in  evenementenindustrie aangesteld als Central European Partner Support. Timmermans zal nauw samenwerken met PK's David Roselló (Zuid-Europese partnerondersteuning) en Canadese HQ-medewerkers bij het ontwikkelen en bedienen van het groeiende Europese netwerk van het bedrijf.

"De gerobotiseerde line source technologie van PK Sound is een totale gamechanger en het PK Alliance-model brengt deze geavanceerde mogelijkheden in handen van de volgende generatie live-geluidsproviders met een ongeëvenaarde cost of ownership", aldus Timmermans. “We hebben al T10- en Trinity Black-systemen ingezet voor spraakmakende toepassingen op iconische locaties in heel Europa, met ongelooflijke resultaten. De industrie merkt dit op. Ik kijk ernaar uit om meer gebruikers in de hele EU meer mogelijkheden te bieden met deze innovatieve oplossingen.”

In zijn nieuwe rol is Timmermans een direct aanspreekpunt voor de huidige en toekomstige partners van PK in de regio, waaronder Regional Distributors, PK Alliance Members, dry-hire Hubs en Performance Installation-klanten. Timmermans brengt meer dan vijftien jaar ervaring en een enorm professioneel netwerk mee in deze functie. Naast zijn functie als manager bij het gewaardeerde Stagelight in Nederland, is Timmermans uitgegroeid tot een van de meest gevraagde technische producers en projectmanagers in de regio, waarbij hij samenwerkt met een groot aantal tourende artiesten van topniveau, muziekfestivals en andere live-evenementen.

Timmermans begon zijn Europese netwerkontwikkelingswerk met PK Sound in januari en boekte aanzienlijke vooruitgang in verschillende belangrijke markten voorafgaand aan de lancering van PK Sound Europe en PK Alliance.eu. Alliance Member-bedrijven die investeren in een middelgroot T10-robotsysteem van PK Sound krijgen exclusieve toegang tot dry-hire-verhuur van grootformaat Trinity Black-systemen van een groeiend netwerk van Alliance Hubs in Europa en Noord-Amerika.

"We hebben aanzienlijke vooruitgang geboekt bij het ontwikkelen van een sterk partnernetwerk en ondersteunende infrastructuur terwijl we de invloedrijke Europese markt betreden", zegt James Oliver, Chief Strategy Officer bij PK Sound. "Tim erkent duidelijk het potentieel van de robottechnologie van PK en het vernieuwde Alliance-activiteiten model en heeft zichzelf al bewezen als een waardevolle aanwinst bij het uitbreiden van ons profiel en het aanbieden van dit geavanceerde productaanbod aan ons groeiende gebruikersbestand in Centraal-Europa. We kijken ernaar uit om voort te bouwen op dit partnerschap en onze status als wereldleider in live geluidsversterking te versterken. ”