Panasonic onthult nieuwe 4k immersive viewing 1-chip DLP laser projector serie

Panasonic heeft vandaag haar nieuwe serie 1-Chip DLP laserprojectoren aangekondigd die een 4K beeldresolutie leveren voor een verbazingwekkende close-up en meeslepende publiekservaring, die ideaal is voor musea, kunstgaleries en tentoonstellingen. De Panasonic PT-RDQ10 serie is ontworpen voor entertainment, verhuur en zakelijke organisaties die kijkers willen boeien met gedetailleerde 4K-beelden en een levendige en natuurlijke kleurweergave. Hij is verkrijgbaar in drie verschillende modellen, variërend van 8.000 tot 10.000 lumen. De optionele ET-DLE020 Ultra-Short-Throw Zoom Lens met zero offset is zeer veelzijdig waardoor het mogelijk is om, vrij van schaduwen, grootschalige beelden te projecteren in de kleinste ruimtes.
 
De serie bereikt 4K-resolutie (3840 x 2160) met Smooth Pixel Drive, een unieke technologie voor pixelverschuiving met één as, waardoor het mogelijk wordt om scherpe, vloeiende en rijk gedetailleerde beelden te produceren. De bijgewerkte Rich Colour Enhancer versterkt de kleurweergave voor levendigere kleuren, waardoor zelfs de meest gedetailleerde beelden, zoals kunstwerken, natuurgetrouw worden weergegeven. Verbeterde zwartrandaanpassingen voor gebogen oppervlakken verbeteren de helderheidsuniformiteit voor een naadloze overvloeiing van donkere scènes.
 
Een verscheidenheid aan functies helpt de installatie vereenvoudigen en versnellen. Behalve met HDMI®- en HDBaseT™-gebaseerde DIGITAL LINK-aansluitingen kunnen de projectoren worden uitgerust met optionele SLOT NX-interfacekaarten, zoals 12G-SDI of DisplayPort™, en zo op bestaande infrastructuren aansluiten. Vooraf geactiveerde Geometry Manager Pro upgrade kits maken geavanceerde maskeerfuncties en automatische multi-screen kalibratie mogelijk, waardoor zelfs de meest complexe edge-blending en projection-mapping set-up processen worden gestroomlijnd. Met Remote Preview Lite kan inhoud op afstand via PC worden gecontroleerd, terwijl de Smart Projector Control-app met NFC-functie instellingsaanpassingen ondersteunt zonder het OSD-menu te projecteren.
 
Ondanks de uitgebreide functies en 4K-resolutie behoudt de PT-RDQ10-serie dezelfde compacte afmetingen als andere Panasonic 1-Chip DLP™-modellen in een geheel nieuw kastontwerp. Het hermetisch afgesloten optische blok draagt bij aan een onderhoudsvrije werking van 20.000 uur, terwijl laserredundantie de betrouwbaarheid verhoogt wanneer continue werking vereist is.
 
De Panasonic PT-RDQ10 serie wordt in oktober 2021 op de markt gebracht. Ga voor meer informatie naar:  https://business.panasonic.co.uk/visual-system/pt-rdq10
 

Tue, 01-June-2021 12:16

Algemene voorwaarden | privacy statement