RCF: intensievere klantenondersteuning en sterkere marktaanwezigheid in de BeNeLux

Woensdag 17 april 2024
RCF Germany GmbH heeft opnieuw een wijziging aangekondigd voor het verkoopgebied in België en Luxemburg. Matthijs Klaasse is nu niet alleen het aanspreekpunt voor Nederland, maar ook voor België en Luxemburg. Klaasse is positief over de toekomst: “Ik ben zeer vereerd om de rol van Sales Manager BeNeLux op mij te nemen bij RCF. Met de opwindende komst van nieuwe producten en het nieuwe GTX-audiosysteem geloof ik dat we klaar zijn voor een mooie en succesvolle toekomst. Ik kijk ernaar uit om al onze gewaardeerde klanten te ontmoeten en samen te werken om ervoor te zorgen dat ons bedrijf blijft bloeien en groeien."

Daarnaast verwelkomt RCF Germany GmbH  Marc Hethey als nieuw lid van de kantoorstaf. Marc maakt het team compleet rond teamleider Judith Krämer, Anja Cruz Koenigs en Luigi Cau op het hoofdkantoor in het oosten van Keulen. De drijvende motivatie van het team is het vergroten van de bereikbaarheid, het optimaliseren van de klantenservice en het onderhouden ervan. "Het feit dat ik nu deel mag uitmaken van het team maakt mij trots. Na een werkelijk uitstekende gewenningsperiode heb ik er alle vertrouwen in dat ik alle klantvragen professioneel kan afhandelen en voor beide een goede oplossing kan vinden, zowel bij grote als kleine aanvragen", aldus Hethey.

Door de uitbreiding van het personeel kunnen klanten van RCF Germany GmbH nu profiteren van nog meer service en rechtstreeks contact. Uitgebreide openingstijden en beschikbaarheid bieden klanten nu de mogelijkheid om gemakkelijk contact op te nemen met de backoffice en het serviceteam. Vanaf 1 mei 2024 is het Keulse team telefonisch bereikbaar op: maandag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur.

De backoffice van RCF is bereikbaar op het volgende telefoonnummer: +49 (0) 2203 / 92537 of per e-mail: sales@rcf.de en
service@rcf.de.

Op de foto: Marc Hethey (links) en Matthijs Klaasse