RCF verwelkomt Matthijs Klaasse als Sales Manager voor NL-markt

Vrijdag 5 mei 2023
RCF, een toonaangevende leverancier van professionele audiosystemen, is verheugd om Matthijs Klaasse te introduceren als nieuwe Sales Manager voor Nederland. Matthijs Klaasse heeft jarenlange uitgebreide ervaring in de evenementenbranche in sales en marketing en uitgebreide kennis van de Nederlandse markt, die hij in zijn nieuwe functie meeneemt naar het bedrijf. Het traditionele Italiaanse bedrijf en de Duitse vestiging die verantwoordelijk is voor de Nederlandse markt zijn er zeker van dat hij zijn expertise zal gebruiken om de groei van RCF in Nederland op de lange termijn te stimuleren. In zijn rol wordt hij het directe aanspreekpunt voor klanten uit de evenementen- en verhuurbranche, vaste installatie en de MI-branche.

"Ik ben vereerd dat ik het toegewijde team bij RCF mag versterken en ik kijk met enthousiasme uit naar het werk dat voor ons ligt", zegt Matthijs Klaasse over zijn nieuwe functie. “Als je net als ik in de Pro Audio-industrie zit, zul je merken dat het bedrijf voortdurend streeft naar innovatie en uitzonderlijke prestaties. Ik kijk er des te meer naar uit om mijn vaardigheden en ervaring in te brengen in mijn nieuwe functie bij RCF om het bedrijf actief te ondersteunen op deze reis en het samen naar een hoger niveau te tillen. Ik ben erg enthousiast over de taken die voor ons liggen, en ik weet zeker dat deze zullen worden gekenmerkt door veel innovaties en nieuwe ontwikkelingen”, voegt Klaasse toe.

Ook Thomas Kuck, Managing Director van de RCF-vestiging in Duitsland en Nederland, is blij met de versterking van het team: “We zijn trots om Matthijs te verwelkomen in ons team. Ik ben er zeker van dat zijn ervaring en knowhow zullen bijdragen om RCF nog succesvoller te maken op de Nederlandse markt en de positie van ons merk te versterken”, vertelt hij.

De aanstelling van Matthijs Klaasse als Sales Manager voor Nederland onderstreept RCF's toewijding om de beste producten met de best mogelijke service aan klanten in Nederland te leveren, waardoor de band van het bedrijf met haar klanten verder wordt versterkt. 

"Met Matthijs hebben we er een ervaren Sales Manager bij en ik weet zeker dat hij uitstekend voor onze klanten in Nederland zal zorgen", voegt Sebastian Hayer, Sales Director voor RCF in Nederland, toe. “Daarnaast zullen we onze regionale groeistrategie voortzetten en strategisch plannen met Matthijs. We zijn er trots op hem in ons team te hebben en kijken er erg naar uit om samen te werken.”