Renkus-Heinz UBX serie nu EN 54-24 gecertificeerd

Woensdag 25 oktober 2023
Met toewijding om hoogwaardige oplossingen te bieden die voldoen aan wereldwijde veiligheidsnormen, is de Renkus-Heinz UBX serie nu gecertificeerd volgends de strenge EN54-24 standaard. Dit biedt nieuwe mogelijkheden voor deze betaalbare passieve asymmetrische “fixed” beam kolomluidsprekers, waardoor ze nu ook naadloos kunnen worden geïntegreerd in spraakalarmsystemen.

Onderzoek heeft aangetoond dat in noodsituaties gesproken berichten veel effectiever zijn dan traditionele alarmsignalen. Het veilig en snel evacueren van mensen in geval van een noodsituatie is met een spraakalarmsysteem bewezen succesvoller.

De UBX serie is dankzij de verkregen EN54-24 certificering de ideale keuze voor veeleisende toepassingen zoals luchthavens, treinstations, overheidsgebouwen en nog veel meer. Bestaande uit 3 modelen, waaronder de UBX4, UBX8 en UBX16 is deze serie standaard weerbestendig (IP64) dankzij de meegeleverde afdekplaat. Bovendien zijn ze voorzien van hoogwaardige audiotransformatoren met inputkeuze uit lage impedantie of 70V/100V, wat deze speakers geschikt maakt voor zowel grote als kleine audiosystemen.

Wil je meer weten over de Renkus-Heinz UBX-serie of een demonstratie inplannen? Neem dan contact op met More Distribution: www.moredistribution.nl