Rent-All neemt Phlippo Group over

Dinsdag 19 maart 2019
Rent-All heeft Phlippo Group uit het Belgische Lier overgenomen. Het betreft Phlippo Productions, Phlippo Showlights en haar vestigingen in Duitsland en Nederland, inclusief de totale verhuurvoorraad.  Met deze overname zet Rent-All een verdere stap in haar strategisch beleid om ‘Your equipment supplier in Europe’ te zijn. Door deze overname krijgt Rent-All een aanzienlijk grotere voorraad apparatuur tot haar beschikking, waardoor nog beter ingespeeld kan worden op de wensen van de klanten door middel van een breder en sterker aanbod van materiaal, volledig up-to-date, om aan elke marktvraag te kunnen voldoen. Deze keuze tot het creëren van een nog grotere schaal is een volgende stap in ons streven om uw one-stop shopping partner te zijn voor licht, geluid, rigging en video.

De huisvesting van Phlippo Productions in Nederland zal te zijner tijd worden geïntegreerd in de huidige locatie van Rent-All in Amsterdam. Phlippo Duitsland zal overgaan naar de locatie van Rent-All-in Castrop Rauxel, Duitsland.  
Vanuit het Belgische Lier kan Rent-All de Belgische, maar ook de Franse, dry-hire markt nog beter beleveren. 

Phlippo Showlights wordt Rent-All België bvba. 
Philippo Productions zal doordraaien, zoals het al 55 jaar doet, en haar klanten blijven voorzien van hoogwaardige producties. Het complete team van ruim 65 mensen, bestaande uit magazijn-, productie-, account-, en technische medewerkers blijft intact en zullen vol enthousiasme hun individuele markten en de klanten onveranderd bedienen.

Rent-All is het meest veelzijdige dry-hire verhuurbedrijf in Europa van rigging, licht-, video- en audioapparatuur. Rent-All levert een groot assortiment apparatuur uit voorraad voor onder andere theater, televisie, concerten en beurzen. De marktleidende merken, in combinatie met toonaangevende partners, maken elk evenement tot een succes. Van Noorwegen tot Turkije en van Rusland tot Portugal: Rent-All is  ‘Your equipment supplier in Europe’. Rent-All staat al 26 jaar voor betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit. Naast het hoofdkantoor in Bemmel heeft Rent-All vestigingen in Amsterdam, Castrop-Rauxel (Duitsland) en Nürnberg (Duitsland). En nu dus ook in Lier (België).

Phlippo is een trendsetter in de entertainment branche
Phlippo combineert hightech apparatuur van hoogwaardige merken met meer dan 55 jaar ervaring. Philippo Productions produceert meer dan 600 shows per jaar en maakt van ieder event een statement door het gebruik van audio, licht en video. ‘Experience makes the show’.