Robe lanceert CUETE

Woensdag 21 juli 2021
CUETE by name, cute by nature; deze nieuwste moving head spot van Robe is een perfecte compacte, hoogwaardige oplossing voor kleine tot middelgrote producties of installaties. Robe speelt met de CUETE in op de eisen van deze levendige en vitale markt middels een aantal uitstekende eigenschappen. De snelle pan- en tiltbeweging bijvoorbeeld, die essentieel is voor het verlichten van alle genres van elektronische muziek, het benadrukken van het creatieve werk van DJ's en het verbeteren van clubomgevingen.

Het creëren van dynamische effecten en projecties is snel en eenvoudig met de CUETE, die een uitstekend CMY-kleurmengsysteem biedt en een indrukwekkende 4200 lumen output van scherp, kristalhelder wit licht, waardoor hij opvalt in elke installatie. Om deze output te bereiken en om de lichtkwaliteit en consistentie in elke verlichtingsinstallatie of inventaris gemakkelijk te behouden, maakt CUETE gebruik van Robe's gepatenteerde TE™ 120W White LED Engine, die de kern vormt van de baanbrekende TRANSFERABLE ENGINE-technologie van de fabrikant.

De 16-graden lens met vaste bundel van de CUETE heeft remote control focus en kan worden verwisseld met de optionele 24-graden lenzen voor kortere projectie en situaties met een laag plafond. Binnen zijn kleine frame zit de CUETE boordevol Robe-innovatie. Dit omvat een CPulse™ flikkervrij beheersysteem voor instellingen met HD- en UHD-camera's, ideaal voor livestreams/uitzendingen; de L3™ Low Light Linearity-dimsoftware voor soepele fades naar zwart en de AirLOC™-technologie (Less Optical Cleaning) die de optische elementen gedurende lange tijd in onberispelijke staat houdt. 

Het zeer coole effectenpakket van het armatuur bevat een kleurenwiel met 13 filters; een gobowiel met 9 volledig indexeerbare, roterende, vervangbare gobo's; een statisch gobowiel met 10 vaste gobo's: er is een 8-facet bidirectioneel roterend prisma en een 5 graden frostfilter om te helpen bij het creeren van fantastische gelijkmatige washes.

Met deze uitstekende combinatie van snelheid, functies en zeer kleine footprint, is Robe's CUETE ook een perfecte partner voor spotverlichting voor de zojuist uitgebrachte LEDBeam 350™.